duminică, 23 ianuarie 2011

body language

In timpul liber sunt consultant pe probleme de imagine, persoana de resurse umane, contabil, operator de freza, asambleur de cipuri electronice sau femeie de serviciu la o firma. Evident ca nu toate in acelasi timp. :)
Saptamana trecuta P. vine si imi spune ca are nevoie de o parere in ceea ce priveste culoarea unui colant pentru carcasa ultimului produs. Carcasa e din plastic alb - bej si stabilisem ca un colant gri ar merge. Imi pune in fata 3 mostre de colant in 3 nuante de gri si imi spune: "Asta e prea pal si cum ziceai data trecuta e fad, asta e prea inchis si contrastul cu scrisul negru nu e suficient de mare, deci care crezi ca ar merge?", in timp ce cu degetul imi arata mostra din mijloc, singura care ramasese... Ma uit la deget, ma uit apoi la mostre, ma uit vadit mirata la deget, cu sprancene usor incruntate. Izbucneste in ras si pleaca.
Cateva ore mai tarziu intreb intr-o doara daca a facut comanda pentru colante. Imi spune ca nu, ca are nevoie de mai multe mostre pentru a se hotara.
Colaborare...

4 comentarii :

Dan spunea...

Esti îngaduitoare (cu unii). Poate trebuia mai mult decât "sprâncene usor încruntate".

Cora_ spunea...

Se poate. :) Se pare ca incruntatul sprancenelor a fost suficient. Nu sunt rea intotdeauna, dar uneori chiar trebuie. :)

mosu spunea...

eiii.... bun venit in blogosfera!
sa-ti aduca prieteni multi!
sau buni?!
sau orice iti doresti sa-ti aduca :)

Cora_ spunea...

Merci Mosule, bine-ai venit! Stii cum s-a intamplat? Am descoperit ca uneori am limbarita si exista o limita cand te afli pe un blog care nu e al tau. Asa ca mi-am zis ca daca imi fac unul al meu, pot sa vorbesc si singura si mult, fara sa para bizar. :)