joi, 10 martie 2011

ingineresti...

Azi sunt romantica. Asa m-am trezit, apoi mi-am intretinut starea. M-am trezit si obosita gata. Probabil am visat mult. Partea proasta e ca nu-mi amintesc nimic, am avut doar sentimentul ca am visat frumos. Mi se pare nedrept sa visezi frumos si sa nu-ti amintesti. E ca si cum cineva iti fura visul. Ramai asa cu sentimentul ca l-ai avut si nu-l mai ai.
M-am uitat pe geam si ningea... ce mai conteaza 10 cm in plus, mi-am zis? Am iesit, incotosmanata cu geaca groasa de iarna si cizmele cele mai lungi din dotare si am "inotat" pana la autobuz. Pas assez vite. L-am pierdut. Las ca vine altul, mi-am zis.
Am ajuns intr-un tarziu la serviciu, intr-un... cam tarziu.
Desi am ajuns, am fost cam absenta toata ziua, la un moment dat am participat la un fel de sedinta la care nu prea stiu ce s-a discutat. La sfarsit un coleg m-a intrebat daca sunt ok. I-am zis ca am carente de fier azi, da' ca voi manca spanac asta seara si ca maine voi fi ok.
La pranz mi-am dat seama ca am uitat supa acasa. O pregatisem special aseara. Am luat doar painea. Paine prajita cu mere verzi. Mmmmm, delicios! In timp ce mancam mi-am terminat corespondenta. Asta a fost partea placuta a zilei, am savurat-o pe indelete...
La intoarcerea spre casa am pierdut autobuzul. Nimic nou. Am de asteptat doar o juma de ora. Intre timp au mai ramas 15... acu' intelegeti de ce va chiunui??? Pai numai eu?

V-am spus deja ca azi sunt romantica? :)

7 comentarii :

mosu spunea...

si eu cand va spun de astenia de primavara voi nu, tot batman, batman... :)

Cora_ spunea...

asta trebuie sa fie, mosule, cum le stii matale pe toate. :)

Dan spunea...

Poti sa fii mai des asa. Nu stiu de la ce ti se trage, stat în statie sau pâine prajita, dar te prinde grozav.

Cora_ spunea...

Pai nu ti-am spus ca n-am nici-un merit? M-am trezit asa de dimineata. Ceea ce nu spusesem e ca m-a prins si usa de la metrou. Stii ce doare? Si te trezeste din visare. :)))

Dan spunea...

Si pe mine m-a prins... M-am scos cu o înjuratura în gând. Vii la vorba mea si iei un antidepresiv. :-)))

nonsensuri spunea...

faina replica aia cu spanacul...o pot folosi si eu?:)

Cora_ spunea...

he he, cum nu, chiar te rog... :)