marți, 7 iunie 2011

mintea copiilor


De cand vara si-a intrat in drepturi mi-e foarte greu sa stau in casa. Deja ca fac eforturi sa rezist in interior, la serviciu. Ca vara nu respir prin plamani ci prin piele si nu respir aer ci soare. Asadar cum greu ma las dusa de-afara, in timpul liber. Si pe langa ca avem o gramada de treaba in curte(parca v-am spus ca reparam piscina), P. n-a avut de lucru si mi-a cumparat un elicopter teleghidat, dupa ce i l-am busit pe-al lui de cateva ori in subsol. Cica acum e fiecare cu al lui. :)

Ce, e rusine sa ai elicopter la batranete? Pai daca n-am avut cand eram mica?
Deci cu asta ma ocup mai nou, seara. Azi l-am incercat din nou afara, ca nu era vant, mai trebuie sa ma antrenez, da' nu e rau pentru o incepatoare. Dupa aia il provoc la intrecere. Voi ce ati mai facut special in ultimul timp?

4 comentarii :

Costel spunea...

Elicopterul arata bine. Acum trebuie sa sperii pisicile vecinilor. :))

Cora_ spunea...

pisicile vecinilor sunt suparate pe mine, nu mai vin in vizita de mult, nu mai am apa in piscina...
as putea sa sperii veveritele, dar si ele sunt dragalase. :)

Scaietina spunea...

Waw! Sunt de-a dreptul impresionata! Ma duc sa fac reclamatie la jupan, eu n-am avut niciodata un elicopter... auzi! si teleghidat pe deasupra!

Cora_ spunea...

imagineaza-ti cand spala el masina si o bibileste, tu cu elicopterul... brrr in sus, brrr in jos, pe langa capota lui, numai asa, de distractie. :))