luni, 4 iulie 2011

cocktail pentru ingineri

Ce poate fi mai potrivit, in serile calduroase de vara, decat un cocktail pregatit cu migala? Eu as prefera totusi o telina in loc de castravete si niste suc de rosii cu piper in loc de apa plata...

9 comentarii :

  1. ti se cam lungesc urechile pana iese bautura aia, dar automatul de cocktailuri e intr-adevar o masinarie exceptionala...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai trebuie niste reglaje: sticla mare sta mai putin timp aplecata decât cea cu apa. Fara discutie ai dreptate, surprinzator pentru mine, stiam ca esti cu bordoul. Si câteva picaturi de Tabasco, ai uitat... E clar, asta beau azi (peste doar 4 ore!!), o sângeroasa, e cam cald!

    RăspundețiȘtergere
  3. e drept ca ti se cam lungesc urechile asteptand(cum zicea tata), dar merita!
    e fascinant sa vezi ce se poate face cu asa "piese componente" si cu multa, multa pasiune...

    RăspundețiȘtergere
  4. dan, he he, cum am putut sa uit tabasco??? sigur ca sunt cu bordoul, dar asta e totusi un cocktail... ma gandeam c-ar fi bun in serile de vara, nici nu ma gandisem sa-i pun alcool...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici sa nu te gândesti la alcool, fetele cuminti nu bea alcool... Cu toate ca tabasco nu-i alcool...
    Chiar, daca nu pui ceva din sticla aia mai mare, oare cum o fi sa bei apa iute? Sa-l întrebam pe Select când se întoarce cu papilele arse din România!

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu ce e tabasco!
    de ce sa-l intrebam, crezi ca Selectul a baut apa iute? :)

    RăspundețiȘtergere