miercuri, 13 iulie 2011

mutenia de miercuri - sport

Daca pana mai ieri v-as fi putut invita la o lungime de piscina sau la o catarare la verticala pe peretii abrupti, acum va pot invita la un concurs de... lopata. Cu putin noroc(se-anunta ploaie), putem face si o lupta in noroi. Asta e doar pentru fete, evident... baietii pot ridica si arunca pietre. Se-nscrie cineva? Grabiti-va, locurile sunt limitate! La sfarsit va puteti indulci la Carmen.


5 comentarii :

Neuroanchiloza spunea...

N-am inteles ce se intampla. Mai construiesti o piscina? :)

Unknown spunea...

Altfel spus... "cine nu are ce face îşi caută de lucru". În penultima fotografie parcă ai vrea să dărâmi casa.

Cora_ spunea...

neuro - mai construiesc una, insa una mica, mica, in care sa pun doar o galetusa de apa, nu o suta de mii de litri. si sa nu trebuiasca sa curat cate 30 de minute. :))

abbilbal - imagineaza-ti ca "magaoaia" aia lua bolovani mari, mari si-i aseza in camionul aflat intre cele doua case, foarte foarte aproape de ele. Ce emotii si pe noi si pe bietul vecin care e un dulce si ne-a permis sa-i distrugem terenul. :)

mosu spunea...

deci pana la urma s-a incumetat cineva cu mai mult talent literar la demontat bazinul... :)
naspa, toata lumea vrea casa cu piscina si tu il reduci la o galetusa! dar inteleg foarte bine motivele... :)

Cora_ spunea...

domnul care-a demolat-o avea ceva mai mult decat talent literar, dupa cum se vede... cateva sute de cai putere...
si eu m-am bucurat ca o am, da' mi-a trecut repede. inca nu e clar ce vom amenaja, dar cred ca cel mai probabil o fantana cu pietre si plante. sa-mi aduca aminte de izvorul din gradina bunicii. :)