marți, 15 noiembrie 2011

Ali Ghe- Buna ziua!
- Bun ziua!
- Ce faceti aici, domnule Aligator?
- Pai nu vez'? Alighez!

Voi aliga si eu o saptamana pe o plaja, "au milieu de nulle part", in soare... ceea ce va doresc si dumneavoastra!

9 comentarii :

Anonim spunea...

don't feed aligators! nu sunt 'pets' ... :).
Oare sunt oameni care si-au luat ca animal de casa : un aligator din ala?Si cam cum e o discutie in famelie? cine mi-o furat aripioarele din farfurie?

oricum, prima poza, cu nenea ala dormind la umbra... e real? la ce distanta erai de 'domnul'? Ca pe mine ma ia cu fiori si uitandu-ma in poza.

Dan spunea...

Eu prefer sa biscuiesc.

Cora_ spunea...

Arakelian, poza e reala, cum nu? eram la vreo doi metri... si ne despartea e chestie de lemn impropriu numita gard(daca voia, putea sa iasa). Anuntul cu 5 metri l-am citit apoi... da' presupun ca sunt destul de lenti, adica puteam sa fugim repede daca trebuia. :))

Aaa, in drumul spre rezervatie erau pancarte cu atentie pantere, apoi in parcarea rezervatiei un anunt cum ca vulturii iti pot distruge masina. Incurajator. Nu e deci indicat sa te duci cu o decapotabila... :))

Cora_ spunea...

Dan, poti sa biscuiesti in timp ce alighezi, poti chiar sa si bericesti. :))

Stiu ca era un banc dragut cu biscuim maria ta, da' nu mai stiu cum era...

Noi suntem undeva la marginea oceanului, intr-un mic oras de vilegiatura, intr-un complex de condouri unde majoritatea sunt pensionari veniti cu autobuzul de la Montreal pentru 1 sau 2 luni(suntem invitati de unii dintre ei). Am deja jucat carti, remi, ping-pong, biliard si multe alte chestii americanesti pe care nu le-am mai facut de ani. Noroc ca am inchiriat masina si putem sa ne plimbam, altfel am muri de plictis. :)))

Dan spunea...

De obicei eu vodcuiesc, mai ales iarna!
Inteleg ca sunteti în Florida? Pâna la urma cum stati cu serpii, albi, negri, nu conteaza, cu sopârlele? Vezi ca prin unele locuri vin sobolanii prin canalizare si trebuie sa pui capacul la buda si sa fii atent în celelalte situatii!

Cora_ spunea...

Suntem in Florida, da, azi am fost la plaja si un pic mai departe de lumea dezlantuita un nene pescuia. Ce crezi ca avea in undita cand am trecut? Un pui de rechin de vreo 30, 40 cm...
A ras cand l-am intrebat ce e. Ce crezi ca e, mi-a zis? Rechin! Am presupus deci ca sunt rechini in zona... :))

Serpi n-am vazut, ca nu ma plimb prin stufaris, mai ales ca peste tot sunt ochiuri de apa si unde e apa sunt si aligatori...

De sobolani nu am auzit, oricum condoul unde stam e la etaj, iar soparlele sunt mici, mici, dar astia au toti terasele inchise cu plasa de tantari. Curios, muste si tantari nu am vazut.
Bref, nous sommes pas pire, pas pire... :)

Anonim spunea...

ce frumos de pensionarii canadieni: 2 luni in fiecare iarna petrecute in Florida... crezi ca le mai pasa de crocodili? In general serpii se feresc de oameni, iar daca nu sunt sobolani/pasari/pisici/caini, sa aiba cu ce se hrani sau ce vana... se duc sa con-locuiasca cu acei crocodili.

P.S. rechin la capac - o savoareeee...din pacate gasii doar congelat.

Cora_ spunea...

pai unii stau chiar toata iarna in florida, f. multi isi cumpara un mic apartament, casa de vacanta sau cate o rulota si schimba iarna canadiana cu vara. unul din vecinii nostri are 92 de ani... :)

Anonim spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra sa sustineti proiectul pe care l-am inceput "Sa fim oameni..."( http://safimoameni.blogspot.com/) .Doresc sa puneti un banner pe blogul d-voastra.
Va multumesc pentru intelegere!
Impreuna putem schimba vieti
Atept raspunsul d-voastra la pagina de e-mail placintavlad@yahoo.com