sâmbătă, 24 decembrie 2011

rudolphVa spus si eu Craciuneala fericita, cu mancarica, beuturica si plimbarica. Si nu uitati sa ne spuneti ce-ati facut interesant, daca ati fost cuminti si daca mosul a trecut pe la voi.

11 comentarii :

CARMEN spunea...

Craciun fericit, cu sanatate si numai bucurii!

Cora_ spunea...

Craciun fericit si tie, Carmen, sanatate si tot ce-ti doresti!

Rudolph Aspirant spunea...

Eu personal am baut alcool incontinuu, la un nivel total neobisnuit pt mine, de azi mi-e frica ca am sa devin alcoolic, asa de bine m-am simtit si nici nu ma doare capul azi si parca as lua-o de la capat !

Rudolph Aspirant spunea...

P.S. Am primit un cadou EXTRAORDINAR: posibilitatea de a folosi in 2012, daca ma decid, fie in martie, fie in iunie, un cupon de reducere semnificativ de mare, (chiar URIASA daca ma gandesc la oferte/cadouri similare posibil comparabile), re o posibila calatorie turistica in Japonia...efectiv singura tara pe care chiar mi-as mai dori sa o vizitez eu personal in scopuri pur turistice, ca in legatura cu restul de pe "wish-lista" virtuala initiala m-am cam lamurit, si ori le-am vazut, ori nu mi-a fost greu de loc sa le tai de pe acea lista.

Rudolph Aspirant spunea...

P.P.S. Efectiv, acum ma gandesc ca chiar MERITA sa fiu cat pot de cuminte posibil in 2012 si sa NU devin alcoolic si sa fac absolut TOT ce imi zic sa fac cei 12 manageri ai mei, si chiar in felul in care-mi zic ei, (ca am determinat ca oricum nu conteaza daca imi indeplinesc sarcinile de serviciu dupa cum imi zic ei, adica in mod mai ineficient si mai pasiv-agresiv, sau dupa cum vreu eu, adica in mod mai eficient si fara sa respect toate pauzele cvasi-obligatorii recomandabile de masa, relaxare, masaj, yoga, etc., ca rezultatul este EXACT acelasi !)

Rudolph Aspirant spunea...

...scopul cuminteniei mele fiind, desigur, posibilitatea de a fi intr-o stare de spirit cat mai relaxata si fara absolut nici un sentiment de vinovatie astfel incat sa ma pot relaxa in Japonia, daca Mos Craciun chiar mi-a oferit o asemenea oportunitate...zau, cred ca sunt cu adevarat norocos anul asta...nu m-am mai simtit asa de recunoscator de prin 2006 incoace. Depinde efectiv numai de mine sa ma mentin cat pot de sanatos.

Cora_ spunea...

Rudolph, ma bucur sincer de Japonia daca asta-ti doresti. Nu rata oportunitatea. Cat despre alcool, eu aveam un prieten in ro(era medic) care nu consuma alcool absolut deloc. La un moment dat l-am intrebat la un chef: hai, mai, nu vrei su tu NICI MACAR o bere?
Mi-a raspuns: "Nu, pentru ca daca beau una, voi bea zece. Pentru ca dupa prima, nu stiu sa ma opresc. Apoi mi-a povestit perioada lui "de alcool". Ouufff...
De-aia zic ca e bine sa stim sa ne oprim la unul, doua(he he trei mai mici) pahare de vin bun. Eu la trei sunt "stone". :))

vale spunea...

Craciun fericit va doresc si cit mai multa liniste(cred si eu, dupa 14 ore de trenulet national in cazul meu)! Iar cel mai interesant lucru este ca am rezistat belsugului asa incit aproape ca mi-am schimbat obisnuintele culinare! :)

Cora_ spunea...

14 ore??? moldova sau maramures? :)
si eu care credeam ca sunt departe de mama...

Sarbatori frumoase si tie si multe impliniri! Artistice si personale.

Anonim spunea...

sarbautori fericite si de la noi! de sarbatori (si dupa ele, evident)sa va fi toate cu sanatate, odihna, veselie. Si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Cora_ spunea...

Sarbatori frumoase si vesele! Cu sanatate, evident! :)