sâmbătă, 3 martie 2012

proteste

am primit un banc de la o fosta colega ardeleanca si dupa ce am ras o juma de ora, mi s-a facut brusc dor de prietena mea Nicoleta de la Sebes, apoi de Ovidiu si Grigore din Maramures. cred c-o sa-i sun sa le spun ca-i iubesc.

Proteste în Ardeal:

- Merem, mă, la miting să-l dăm jos pe Băsescu?
- Merem. Da’ câte grade îs afară?
- Minus nouasprezece.
- No, lasă, că nu-i om rău...

9 comentarii :

 1. E 'adaptat' dupa ala cu militianul stropit de masina si injurand cu noroi in ochi afla de la un copil numarul masinii: 1-B-101. "Parca nu m-a stropit asa rau!"

  RăspundețiȘtergere
 2. nu-l stiam nici pe ala... e tare.
  mi s-a facut dor de zilele cand dadeam telefon, imi puneam rucsacul in spate si in cateva ore eram la Sebes, Brasov sau Sibiu(Moiseienii locuiau acolo). Ce vremuri, dom'ne, ce vremuri! si mai ales ce Oameni! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai nu. Ca la -15 nu era tocmai frig. Oamenii strigau cu foc. Mai greu e cu jandarmii care nu nimeresc din prima sectia de politie cu duba plina de protestatari. Ce sa faci, fiecare tara are jocurile ei de iarna! ;)

  Va doresc un 8 martie simpatic cu miros de primavara!

  RăspundețiȘtergere
 4. merci, merci, la fel si doamnei dumneavostra!
  am avut un 8 martie special, azi a fost prima zi de "Armory Show" la NY. Of, of, am vazut atatea "calderuri" si "mirouri" si lichtensteinuri si warholi de vanzare... si atatea galerii renumite laolalta, ca nu-mi revin. Si nu am reusit sa vad decat sectiunea modernism. contemporanul e maine. iar aici e deja primavara, azi au fost 17,18 grade... ceea ce va doresc si dumneavoastra. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. da' ce se da de mincat si de baut la expozitii? la 18 grade ar merge chiar si un roze la terasa:)

  RăspundețiȘtergere
 6. ce-si cumpara fiecare de la chiosc... ca doar sunt cele mai mari galerii din lume, ce naiba? :))

  RăspundețiȘtergere
 7. azi s-au dat sampanii si gustarele... ca am avut neste intalniri si am fost la sectiunea VIP pentru scurta vreme... apoi am termenat si ne-am dus iar la imbrancit. la sectiunea imbranceala, ce sa vezi, nimeni altul decat tommy hilfiger. da' se imbrancea cu gratie...:))

  RăspundețiȘtergere