luni, 30 aprilie 2012

sufletul comertului

Ce poate fi mai deprimant, in timp ce asculti un post de radio de muzica clasica, decat aceeasi reclama din nou si iarasi, la fiecare 15 minute, la " La coopérative funéraire". Gandul imi zboara la doamnele de varsta a treia ce se intalnesc duminica, dupa socializarea de la biserica, la "o mana-doua" de bridge, ascultand radioul lor favorit.
- Auzi draga, tu te-ai inscris la cooperativa?
- Nu m-am inscris tu! Ce faceti acolo?
- Oooo, trebuie sa te inscrii, e plin de lume buna. Mai iesi si tu din casa, mai vezi pe unul, altul... mai schimbi o vorba. Sunt atatea activitati, atatea activitati!
- Da tu(comenteaza a treia), acolo l-a cunoscut Cecile pe Bernard, la seara de poezie. Frumoasa poveste, trist ultim episod... cinci saptamani mai tarziu Bernard a parasit cooperativa. ACV...

Asa ca schimb repede postul, inainte sa mi se risipeasca neuronii in directii diferite(ca sunt greu de prins) si ascult altceva.
Macar aici reclama e alta... Mmmm? Nu-i rau! Are cineva un foc?

11 comentarii :

Monica spunea...

La cooperativa respectiva lumea se inscrie ca sa aiba un viitor, nu?
Pe mine ma preocupa faptul ca o anumita firma de aici cu acelasi obiect funebru se numeste ca intreprinderea care ne colecteaza gunoiul.

Cora_ spunea...

Unii sunt lipsiti de-a dreptul de imaginatie, ma refer la cei ce-au ales acelasi nume cu al gunoiului... iar astia de-aici(de fapt radioul) cu reclama lor la fiecare 15 minute nu au simtul ridicolului.
In plus reclama suna cam asa(citez din memorie): "Inscrieti-va acum la cooperativa... Pentru ca meritati ce e mai bun!" :))
Pacat, chiar imi placea postul de radio.

Dragos Bora spunea...

http://fotopann.blogspot.de/2012/04/cine-munceste-la-tinerete-o-sa-aiba-la.html

Si n-ai gasit un post prin internet cu plata, fara reclame...

lektor spunea...

Eu ascult un post local firfiric care de cind a aparut soarele ceva mai staruitor pe cer a inceput sa faca reclama la o croaziera pe fiorduri inspre groenlanda si retur. Ma si vad stind pe punte cu o stalicinaia in mina si-o patura-n poala:)

Cora_ spunea...

Super poza. :)

N-am cautat altul, pe asta-l ascultam mai mult cand eram cu masina in sau in jurul Montrealului. Interesant ar fi radio satelit, da' cum mergem cu masina o data pe saptamana...

Cred ca pentru galerie ar fi interesant un post mai acatarii, mai ales ca sa nu ma plictisesc de una singura. Varianta CD-uri e ok, dar cand e sa asculti ore intregi sau sa le schimbi...

Cora_ spunea...

Croaziera mai da, mi-ar placea si mie, da' sa nu fie lunga(dupa o saptamana je m'enmerde) si sa nu fie frig... Partea cu stalicinaia nu e rea. Desi cred ca n-as fi capabila sa beau, da' da bine in poza. :)

Anonim spunea...

da' ce radio asculti, de are target atat de ... varsta a 3a?:D

Dragos Bora spunea...

zici de Siriusxm ? pai nu e obligatoriu in masina... http://www.siriusxm.com/

mai avea si Vlad cateva de le asculta...

Dragos Bora spunea...

http://beranger.org/archive/my-internet-radio-favorites-m3u-last-updated.htm

Cora_ spunea...

printre altele(mai ales cand suntem cu masina), unul de muzica clasica - "Radio classique Montréal". asta e cu cosciugele. :)

varianta a doua de masina e Chom - the spirit of rock.

Cora_ spunea...

habar nu am cum e cu radio satelit, dar presupun ca poti cu atat mai mult sa il ai acasa, daca poti in masina... P trebuie sa stie cum merge. :)
acasa ascultam de pe internet si mai avem muzica noastra pe un calc. care merge toata ziua, deci canta in permanenta ceva acolo, in surdina.
cel mai misto post Rock pe care l-am ascultat a fost Jack FM Los Angeles, era gratuit pe internet pana acum o vreme. Muzica era exact pe gustul nostru(rockul anilor 70, 80, 90.... chiar si 60) si in plus faceau niste poante super tari, imitau grupuri cunoscute, schimband textul.
Radioul nostru rock de la Montreal incerca sa imite stilul dar iese o mare fasaiala de glume rasuflate. :)