duminică, 15 iulie 2012

verde crud


La pranz eram toti acolo, in gradina raiului, cum imi place mie s-o numesc, cu mic cu mare, 3 catei, 5 copii si multi adulti, inarmati cu pistoale cu apa pentru a lupta cu canicula, cu multe multe joculete si litri intregi de lichide reci.
De mancat s-a mancat bine dar cu masura, care s-a cam pierdut la un moment dat, la vederea desertului si mai ales la gustarea lui.
Unii au stat de vorba, altii au facut poze, altii baloane de sapun sau au jucat "bile", cei tineri (ca mine he he) au pierdut in fata seniorilor, care pareau antrenati "pas mal".
Unii au alergat cainii sau cainii i-au alergat pe ei(dupa caz). Ploaia de vara ne-a prins incercand sa agatam bilele, prin aruncare, pe barele alea... si pe cuvant ca nu e usor. Ne-a racorit un pic, fara sa ne sperie.
Asa au trecut 7,8 ore si-ar mai fi trecut inca pe atata, daca seara nu s-ar fi lasat pe nesimtite...

E bine sa fii inconjurat de oameni minunati. Am fost provocati la o partida de "pétanque", pentru data viitoare, in deplasare, tot de catre seniori. Ne pregatim intens pentru statutul de pensionar... :))

8 comentarii :

Claudia spunea...

Deci poza aia cu capsunile a inebunit jumate de birou asa luni de dimineata ;))

Cora_ spunea...

daca n-as fi asa departe, v-as fi trimis macar o bucatica, la gustat. colegilor de birou si mai ales oamenilor alora ai muntilor... care au carat saci de ciment si cutii de vopsea pe munte. :)

nume spunea...

tare frumoasa gradina! sunt invidioasa (da' rau de tot) :)

Cora_ spunea...

Merci, o sa-i transmit gradinaresei, o sa se bucure. E o gradina muncita ani de zile, e pasiunea "de vara", ca iarna suntem sub zapada aici. Parca si magnolia stia ca va fi pozata, s-a hotarat sa infloreasca a doua oara. :))

Propritareasa, in varsta de 73 mai are una(nu atat de spectaculoasa), la casa de la tara care e in vanzare tocmai din motive de greu de intretinut. Ea singura tunde gazonul si se ocupa de flori, noi doar ii facem cadou cate una sau pietrele... acum intelegi de ce-i cumparam pietre de ziua ei? :)

Pe de alta parte, STII ce trebuie sa faci ca sa poti avea una!!! In Canada numai cine nu vrea nu are gradina. :))

valeo spunea...

asa ceva nu exista!... :)

PS. Mi-a ramas gindul la "dulsheata" capsunilor si acele accesorii care prind fata de masa sa nu fluture in vint!

Cora_ spunea...

ce ochi ai, ochi de artist!:)

doamna cu pricina e mare specialista in decoratii, gaseste la preturi mici de tot, tot felul de chestii care merg impreuna.
cea mai tare "gaselnita" a fost "bradul invers-suspendat" pe care l-a decorat intr-un an de craciun la tara si pe care l-a intors invers si l-a agatat ingenios de o grinda, pentru ca eram prea multi si nu aveam suficient loc si pentru brad. :))

de fapt e si artista amatoare, candva o sa pozez picturile ei care nu sunt rele deloc...

Anonim spunea...

eu ma uit a n-a oara la poze. Superbe, si aparatul,lumina, personajele, veselia.
Dar gradina, gradina arata buna de facut album. Este acolo f. multa munca, suflet, nu vad fir de bruiana, totul aliniat, etajat, echilibrat.

Oricine poate avea gradinta, nu oricine poate avea o minune de gradina!

Cora_ spunea...

Asa e, si eu am una, dar in ultimul timp abia am timp sa smulg buruienile.:)