sâmbătă, 5 ianuarie 2013

vedere cu barca

mi-am luat un tricou kitsch
cu scris, cu "daytona beach",
si-i tare frumos aici
soarele e ca un plici
bate tare, zici ca-i bici,
cand nu bate, te oftici
si-altceva, tu ce mai zici?
iti trimit mii de pupici!
6 comentarii :

Lizuca spunea...

Asa, asa, stai ca recunosc atmosfera!...

Cum fost weekendul?

Anonim spunea...

cu sau fara tricou kitch,
vacanta sa iti mearga brici
Si ca sa te oftici,
de la Paris, niste pupici :)

Cora_ spunea...

Lizuca, tare fain, ieri dimineata am plecat sa alerg prin cartier(suntem cazati intr-un cartier rezidential super linistit, un tip a cumparat cateva case vecine si a facut din ele un fel de "caso-hotel"). E interesant sa alergi/sa te plimbi in zone residentiale, oamenii sunt simpatici, iti dau buna ziua, etc. La un moment dat am dat de-un parc si-am continuat alergarea... pana undeva in mijlocul lui unde era un rau(un fel de canal de fapt, ca aici sunt multe) si am intrat in vorba cu o tanti care inchiria caiace pe mal... apoi a venit sotul ei si m-a intrebat daca nu vreau sa fac un tur cu un "paddle board" si-am zis ca mi-ar placea sa incerc.
Si uite-asa, transpirata cum eram de la alergare(era tare umid afara) m-am urcat pe plansa. Se intelege ca mi-era teama sa stau in picioare, dar sunt barbata, deci am plecat de una singura pe apa, am stat mai mult pe vine(ma lasam in jos, ca-mi tremurau picioarele la gandul ca e vreun aligator prin zona, apoi ma ridicam iar...).
Am fost felicitata pentru coraj, am mai stat de vorba cu nenea si tanti despre iarna canadiana si m-am intors alergand...

Apoi am fost iar pe plaja(cautam locuri interesante pentru snorkelling). Ieri batea vantul cam tare si erau valuri, dar zilele astea cred ca incercam un catamaran pe mare, sper sa nu ne intalnim cu rechinu'. :)))

Chestii "culturale" n-am prea servit, am zis sa profitam de vremea superba, cand e vreo zi mai urata, fuga la muzeu. :)
La voi e frig, cum e vremea la Dublin iarna?
Am si eu o amica la Dublin, Dana (si Silviu) Ispas.

Cora_ spunea...

Arakelian - mi-ar placea sa stau vreo saptamana in Louvre(vorba unei colege de scoala), da' nu e rau nici la mine, apa marii e calda. :))

Lizuca spunea...

Din cate vad eu in postarile tale, esti taare sportiva si aventuroasa, brrr!

Nu o stiu pe amica ta, o fi pentru ca eu stau asa cam la periferie, chiar dincolo.

Nu e frig, e un 8-10 grade talamb, noaptea scade pe la zero si sub, dar e umeeed, plooooo, ceatzaaaa, vaant, m-am saturaaat! Ori m-am acrit eu cu varsta si nu-mi mai place nimic.

Cora_ spunea...

Mai mult aventuroasa ca sportiva. :))
Adica fac si sport, dar nu chiar regulat... nu fac sporturi de iarna, iar la Montreal iarna dureaza 6 luni. Am zis ca macae ski de fond sa incerc sau "de la rachette", un fel de mers pe zapada cu niste rachete, da' tot nu ma conving sa incerc. :)

8, 10 grade ale tale, cu umiditate, pot fi mai urate ca zapada mea sau cel putin mai deprimacioase. Adica dac'afara ploo, ploo si-i trecut de ora noo(vorba cantecului), parca-ti trece veselia, ca nu poti sa iesi din casa si sa te plimbi macar... adica poti, da' nu-i placut. :)