luni, 17 iunie 2013

la primarie, ca la primarie, coane Fanica...

Primarul Montrealului(interimar) a fost arestat luni dimineata la prima ora, la domiciliu. Se presupune ca arestarea are legatura cu scandalurile de coruptie in care a fost implicat fostul primar care si-a marturisit faptele si al carui brat drept a fost actualul primar. De obicei o arestare nu se face pentru o simpla audiere, ea trebuie ca are fundamente serioase...

Aici treaba functioneaza asa: fie iti marturisesti faptele, platesti ce ai primit si-i denunti pe toti cei cu care ai colaborat, fie taci si risti. Daca te-au prins cu minciuna baietii cu legea, sunt fara mila, fara mila. Fara mila e si mafia italiana din constructii, cu care colaboreaza primaria.

Curat murdar, coane Fanica!

4 comentarii :

Zazuza (blogvienez.wordpress.com) spunea...

hehehe, asta auzeam acu la stiri pe CBC. sa-l bage la mititica, na, daca a facut prostii. altfel, il ascult pe febletea mea Jian Gomeshi, mult mai interesant decat orice porcarie politica ;))

O femeie spunea...

si ii confisca si toata averea, casa, bani, tot tot tot tot? :D

Cora_ spunea...

Te uiti la/asculti CBC!! Ahaaa, de-asta iti place tie asa tare Canada. Nu-i rau, nu-i rau personajul principal... :)

Cora_ spunea...

Nu stiu daca-i ia tot, tot, dar cu siguranta ii ia ce si-a insusit necuvenit. Unul din capetele de acuzare cele mai grele este cel pentru frauda contra statului si nedeclararea veniturilor insusite. Cu asta nu te joci aici, oricine ai fi.

Pana una alta tre' sa raspunda la 14 capete de acuzare, printre care complot, frauda, coruptie si abuz de putere. De fapt au fost arestati 3 primari, el si inca 2 din alte doua arondismente. La ora 16 el a fost lasat sa plece, ceilalti doi sunt inca la politie.Dar asta nu inseamna nimic deocamdata.