sâmbătă, 28 decembrie 2013

a murit baobabul...

dar a inviat planta pe care o transplantasem in august - pe jumatate moarta - de langa pompa de climatizare, undeva in fundul curtii si care se dovedeste a fi un bananier.

Iar ieri, plecati fiind sa cumparam gratar pentru ca vom avea musafiri, ne-am intors cu un arbore de mango, un alt "desert rose", vreo 2 plante si alti 3 copaci.

Sa te tii cand o sa inceapa copacii mei sa rodeasca, peste 50 de ani adica. :)
Cred ca ne oprim. Nu mai avem curte.
13 comentarii :

mosu spunea...

La multi ani! Sanatate, bucurii si multumire sa ai

Unknown spunea...

LA MULȚI ANI LINIȘTIȚI ȘI MULTĂ SĂNĂTATE !
Noul An să fie spornic în tot ce faci !

Cora_ spunea...

La multi ani, Mosule, sa avem un 2014 mai linistit si sa fim umani. Cred ca e primul pas spre fericire.
Ce patetica sunt la inceput de an. :)

Cora_ spunea...

Multumesc!
La multi ani si tie, Liviu, sanatate si bucurii alaturi de oameni frumosi iti doresc.

Monica spunea...

La mulți ani frumoși și ție și plantelor din grădina ta! Dar unde stau ele de nu te temi de iarna prin care trec? sau ești la sud înspre tropice?

Cora_ spunea...

La multi ani cu veselie si realizari iti doresc Monique! Sunt la sud, da, am trait 2 saptamani de vara, dar gata, luni ma intorc la friguri. La Quebec city au fost -29C acum 2 zile.
Iti da seama ca daca erai in Mexic zburai pana la Miami in 2 ore? La voi cum e vremea?

Anonim spunea...

La multi ani si de la noi, cu intarziere!

Cu florile, desi am doar 2 balcoane, eu tot nu ma pot opri. Mai inlocuiesc, mai moare, etc... De, unele femei isi cumpara pantofi. Eu carti, atze, si ghivece.

Monica spunea...

Aiurită mai sunt, abia acum mi-am amintit că nu-mi vine notificare dacă-mi răspunzi. Aici e cam la 10 grade când e foarte cald dar din cauza umezelii zău dacă percepția nu e de frig-frig. Mă uit pe postările unei tipe din Toronto și tare mi-e frig. Am trăit o singură iarnă urâtă de tot la București dar încă sunt traumatizată.
Noi din Mexic n-am fost niciodată la Miami. Dar uite acum aș zbura spre Tulum!

Cora_ spunea...

E frig rau acum in Canada si US, mi-e si frica sa ma uit daca s-a dar drumul la aterizari pe aeroporturi. Trebuie sa re-plec maine. :)
Ca sa nu-ti spun ca mi-e frica sa si ajung, dar la cata treaba voi avea n-o sa am timp sa ma plang. :)

Cora_ spunea...

La multi ani, la multi ani!
Eu mi-am luat acum 3 reviste cu modele de tricotat si atze. Carti doar 2, ca nu mai avem loc absolut deloc in bagaje. :)

Anonim spunea...

eu o sacosa de atze :) . Am prins solduri, nici nu visam sa dau 10% din pretul initial! asa ca am luat toate resturile respective, mi-a luat 1 ora sa le descalcesc , dar nu imi pasa.
Sa pui si aici ce te-a impresionat/ce faci.

Cora_ spunea...

Sincera sa fiu am facut doar un fes(si ala din minte), iar in fiecare revista am gasit cateva modele interesante, insa de crosetat la modul serios nu cred ca voi croseta pana nu ies la pensie sau termin scoala(care va fi cam tot pe acolo). looool
Cand am timp o sa pun poze cu modele interesante, macar unul doua.

Anonim spunea...

ieri, m-am dus iar la acelasi magazin. Si au mai scos la vanzare, tot cu 10% dn pretul initial, asa ca am cumparat inca... 3,5 kg de atze :D . Sa le fac ordine, zic.
Asa ca ma apuc de facut o patura.

Sunt incurabila.