miercuri, 24 septembrie 2014

Ce mai fac? Nu c-ar conta...

Ascult asta in timp ce scriu o lucrare despre Adrien Hébert si "Le port de Montréal" de 1925 in care fac trimitere la arhitectura moderna si bineinteles la "Le Corbusier" si "la poésie de paquebots". 

 Sooo, "I got you babe".
Asa sa-mi ajute d-zeu! Am zis! Loooool9 comentarii :

LP spunea...

Deci a fost bine la vernisaj? Îmi pare rău că n-am ajuns. :)

Cora_ spunea...

Sa stii ca te-am asteptat si s-a incalzit si vinul. :)

La vernisaj a fost bine pentru ca nefiind multa lume(asta ca sa nu zic c-a fost f. putina, lool), a ramas vin sa beau duminica de una singura, plus cateva sticle bune neincepute. Ce ma fac daca incepe sa-mi placa? :)

vio spunea...

Cora_,
mult succes!
Mai citesc si eu un articol (pentru tema de vacanta) si ma apuc de ea, tema, ay ay ay. Mi-ai facut curaj, Chiar ma bucur ca ai scris asta. Ma rog, as mai avea de citit xpe articole, dar sint slow... :-s

LP spunea...

O să devii alcolistă, ca mine. :D

Cora_ spunea...

Viooo, la fel si tie, maxim!!! :)
Eu am 3 cursuri trimestrul asta(adica multe), cu 3 profi mirobolanti, gen academician al Royal Academy, fost director de muzeu sau cel mai tare specialist in colectii si patrimoniu, ay ay, cum bine zici.
Si-mi place atat de tare de ei, ca m-am apucat de citit cu mult inainte de ultima suta de metri. Sper sa nu-mi treaca. :)
Go, Vioooo! :))))

Cora_ spunea...

Pai si ce, e rau? :)

vio spunea...

Bravo, Cora_, iur mai hirou! :)
Adevaru e ca am tot citit chestii super interesante pentru amaraciunea asta de tema si mi-e ciuda ca n-am citit mai mult, dar in fond e doar o tema, nu e lucrare de doctorat. :D

Cora_ spunea...

da, chiar, eu am norocu' ca la mine e si cu poze... :)

vio spunea...

as fi putut si eu sa iau cu poze, dar mi s-a parut ca n-o sa ma descurc. alei orcum, veri maci alei. si cu Leon in fatsa tastaturii e foarte dragut, dar contraproductiv. macar sa dau vina pe motan!