sâmbătă, 13 septembrie 2014

m-am intalnit cu Spiderman

azi cand ma duceam la muzeu, la un curs... :)
La intoarcere m-a prins ploaia, n-am avut umbrela si Spiderman era ocupat.
Dar ce mai conteaza? :)))))

5 comentarii :

Monica spunea...

ce bine că erai asortată! Să știi că nu mă mir de geaca groasă pentru că tocmai mi s-a plâns amica din Ottawa de cele 10 grade cu care i-a blagoslovit soarta. I-am amintit că a trăit la Helsinki, i-am zis să coacă un strudel (e nemțoaică) și să se bucure de căldura caselor (care aici lipsește:)

Cora_ spunea...

Hahahaha, asta e geaca de vara, am purtat-o la Paris unde erau 17,18C si unde era sa mor de frig sosind din ro de la 35C(de fapt acolo am cumparat-o, de frig). Si ieri mi-a fost numai bine cu ea, dar azi cam frigut, ca au fost 9,10C si la noi. Ufff, vine iarna. :))))

Da, eram asortata si cu esarfa care are aceeasi nuanta de rosu ca pantalonii. Avantajul de-a fi fidel aceleasi marci. Ca sa nu mai vorbesc ca ma asortam cu Omul Paianjen. :)

Monica spunea...

despre asortarea cu Omul Paianjen vorbeam eu:) (nu vazusem esarfa)

Cora_ spunea...

Vaiiii, Monique, dar eram foarte asortata eu cu mine, aveam si rosu la geanta. :)
Ai auzit ca vor sa faca "astia" biserica in Bucegi, in zona rezervata? Putem sa ne sfintim atunci si bocancii dupa drumetie. Asortati sau nu. :)

Monica spunea...

Iar am venit după o veșnicie: să facă, să facă peste tot. să sfințească rucsace, termosuri, tot să facă. M-am săturat. înseamnă că mai sunt bani. tocmai am văzut o imagine din Sierra Leone și știu că se poate și mai puțin.