duminică, 26 octombrie 2014

Echipa VP ruleaza sau spatiul carpato-danuabiano-pontic... :)))))


Deci(fara deci) campanie electorala, tipete isterice, urlete si batutul cu pumnul in piept. Sigur ca "batutul seii sa priceapa iapa", "batutul cu leuca" sau "datul cu leuca oistea-n gard" sunt notiuni abstracte pentru mintile din ce in ce mai gri ale tranzitiei spre nicaieri... cum zicea mosul mai ieri, of, of.

Echipa VP, tare ca piatra, iute ca sageata!
Adica tanti asta de mai sus pune si ea o intrebare ca tot se plictisea si "era" probabil reclame la antena, adica pe toate antenele c-am auzit ca sunt din ce in ce mai multe, se inmultesc prin diviziune mai ceva ca eucariotele. Echipa VePe-ului raspunde prompt si la obiect, cum ii e obiceiul.

"Unul din mesajele programului", caci programul de guvernare nu are puncte, obiective sau macar idei, el are mesaje, adica vorbe, este: "redarea mandriei de romani in tara si in lume".
Acuma eu nu stiu cum o sa le redea nenea asta mandria romanilor din tara, da' "onoru' perdut" prin cele stainataturi si nereparat o sa-l repareze Bibicu' prin "executarea de deplasari multe si dese la fata locului", mai ales ca "turcul plateste", parol! Ghiciti voi cine e turcul.

Si fiti atenti aici dragilor traitori in afara granitelor, o sa aveti parte de respect de nu-l puteti duce, caci el va fi egal, da, da, cu "populatia din tara in care locuiti".
O sa va iasa respectul pe nas, de-o sa umblati cu el in batista.

Tare ca piatra, iute ca sageata,
La anu' si la multi ani!

Aceeasi, a voastra, votanta, Mitza

2 comentarii :

LP spunea...

Acuma mă gîndesc să mă mut într-o țară cu populație mai numeroasă, dacă așa merge treaba.

Cora_ spunea...

Pai nu? :)))