joi, 25 decembrie 2014

ce faci cand

nu ai timp si nici chef sa pleci de-acasa dupa doua felicitari si stii sigur ca nu gasesti nimic care sa te dea pe spate la o distanta acceptabila?

Cauti prin maldarul de carti postale-reproduceri pe care le cumperi de prin diverse muzee si care te scot din impas in cel mai fericit mod cu putinta, cand te astepti mai putin. Ce e mai potrivit decat o carte postala cu Miro, facuta cadou prietenei care viseaza Miro si noaptea?

Iar daca nu ai intotdeauna la indemana plicurile adecvate, hartia de ambalat cadouri pe care ai cumparato de la studentii de la arte ca sa-i incurajezi, e numai buna de confectionat cele mai irezistibile plicuri. Pentru ca e de-a dreptul haioasa si-n plus e unica.

Rezulta deci una bucata felicitare cu Warhol si Basquiat boxeri, in plicul albastru cu lupi/catei pentru nepotul care tocmai a terminat scoala, isi cauta de lucru si mai e si artist amator plus iubitor de caini/animale (nu-i asa?) si alta felicitare cu "Kiss II" al lui Lichtenstein in plicul rosu cu franzelute, covrigei si dulceturi, pentru nepoata care a parasit cuibul parintesc si tocmai ce s-a mutat cu iubitul in casa noua.  :)))

Cadourile au fost exact ce mi-ar fi placut si mie de primesc de la "babaci", niste certificare cadou, la magazinele lor preferate. Ale nepotilor.
Voi ce daruri trasnite/improvizate ati facut/primit?

Si sa nu uit,
Fie ca Craciunul sa va lumineze ce vrei voi sa aveti mai luminat!  :))))

2 comentarii :

doarlegumă spunea...

Cora, fie ca și ție!

La luminat am o dilemă. Aș avea nevoie în baie, că mi s-a ars becul, dar nu acum, de Crăciun, căci sînt aici, nu acolo, ci din ianuarie încolo. Ce zici, se extinde perioada de valabilitate?

Cora_ spunea...

Daa, e valabil, ca e cu lumina solara sau si mai si, celesta!

Tu nu trebuie decat sa schimbi becul si sa platesti factura. Dar simt eu ca vei avea parte de urari cu bani, putere de munca, etc, de anul nou, deci nu te-ngrijora, se rezolva. :)))

Pe mine sa ma lumineze maxim la examene, in rest sa ma lase asa, ca tot m-am obisnuit in penumbra. :)