joi, 22 ianuarie 2015

s-a inventat si e la moda

batul pentru selfie-uri sau selfie...shhhh. Acesta a putut fi admirat in premiera ieri, 21 ianuarie 2015, pe-o plaja din Florida.

Zeci de turisti (daca nu sute)aflati la fata locului au privit cu gura cascata de admiratiune si oarecare invidie nenumaratele pozitii de pozare ale singurului cuplu cu brat telescopic: el si ea alaturi, la 5 cm distanta, el si ea lipiti, ea cu capul pe umarul lui si mana la tampla, ea cu capul pe umarul lui si mana sub barba, ea cu spranceana ridicata si el ganditor, ea surazatoare si el crispat (asta mai spre sfarsit).

Asadar spectatorii cei mai impresionati si-au facut planul sa-si cumpere cate un bat, eventual si mai lung, in spiritul celebrei zicale americanesti: "marimea conteaza". Ca sa nu va mai spun ca unii pareau sa aiba nevoie din start de-un brat mai lung, conform teorema lui Pitagora. :)

Unii au jurat pe rosu, altii pe verde sau pe galben (na, pe ce s-a nimerit) ca isi vor procura celebrul dispozitiv cu ajutorul caruia sa faca cele mai feizbucistice poze.
Asa sa ii ajute Amazon!

In rest, soarele a stralucit si marea a fost calma mai toata ziua, dar parca s-a agitat si ea putin in timpul sedintei foto si chiar a vomitat cateva alge mai spre seara...
3 comentarii :

Zazuza (blogvienez.wordpress.com) spunea...

poate ca ajunge moda mai greu la voi :)). la noi e plin de prin 2012 :)). si am vazut chiar si prin Dubrovnik :))

Cora_ spunea...

vaiii, cu siguranta ca da, ziceau unii ca la Montréal ajunge moda cand se satura europa de ea, da' la Miami ???
Nu ca Miamiul ar fi mai important ca Dubrovnikul... :)))

Cred ca de fapt mai vazusem, dar era folosit pe post de trepied de brat si scurt si-am crezut ca e altceva. Sau poate al tinerilor era modelul "long premium". :)

vio spunea...

mheh, asta e modă din Asia, dacă nu mă înşală memoria şi în Coreia de Sud e interzisă folosirea chestiilor "ne-de-firmă" mai nou. aşa că în America nu cred că ajung via Iurop, ci mai degrabă din partea cealaltă. :)