vineri, 17 iulie 2015

vara in farfurie

Mancarica de rosii cu ardei de aceeasi culoare copti separat si aruncati in cratita la sfarsit, cu foi de dafin si cimbru din gradina proprie.

Iar andivele, ah, andivele, trebuie ca in alta viata am trait in Belgia.
Painea e cu susan. Neagra.

Avantajul e ca, pe langa gustul divin, asta ne da  dreptul la desert. :)

4 comentarii :

  1. Desertul perfect ar fi o ulcica de pinot blanc foarte rece:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, pai sa stii!
      Adevarul e ca in ultima vreme am cam cotit-o spre alb. O fi de la faptul ca nu mai mananc carne sau pentru ca Michel (specialistul in Medoc) e cam bolnav si bea rar... mai am la galerie vreo doua sticle din ultima "descoperire", chiar, sa nu uit azi sa le iau acasa. :))))

      Tu ce-ai beut bun in Ro? Ca prost, stim... :)

      Ștergere
  2. am baut un sauvignon blanc de la ceptura, foarte interesant:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo, da!
      al meu vad ca e un Chardonnay/Viognier.
      Se numeste Castel sans-façon, cred ca de-aia l-am cumparat, mi-a placut si numele. :))))

      http://www.univins.ca/vins/castel-sans-facon-chardonnayviognier-11676137

      http://www.univins.ca/vins/castel-sans-facon-chardonnayviognier-11676137

      Ștergere