miercuri, 20 septembrie 2017

locuinta mea de vara de la tara...

Lake Champlain, Lacolle, Quebec filmed with DJI Mavic Pro

5 comentarii :

Blegoo spunea...

Asta ai filmat tu?

Cora_ spunea...

nuuu, asta cu avioane e pentru baietei. fetitele citesc sau se plimba cu caiacul.:)))

Blegoo spunea...

Aha.
Păii... mai dă detalii tehnice, că vreau și io.
Ori pune-l pe băiețel să le dea.

Cora_ spunea...

P zice ca pentru dronele care fac video cele mai bune dpdv pret/calitate sunt cele marca DJI. Camerele folosite sunt cele mai performante.
Aici ai 3 variante in functie de marime, pret si altele: spark, mavic PRO si phantom.

Spark e mica, mica (avantaj), dar calitatea video/autonomia in zbor e mai proasta decat la Mavic si in plus asta e cam instabila in zbor, la vant. Sigur ca depinde de vant, dar se pare ca orice briza ti-o da pe spate pe asta, zic uamenii.

P a luat Mavic PRO ca ramai inca la o marime ok cat sa o iei intr-un rucsac si calitatea camerei/rezolutia e excelenta. El zice ca daca cauti spark vs mavic pro gasesti comparatii misto.

Dup-aia ar fi Phantom care dupa parerea lui e prea mare, face mai mult zgomot, etc. Depinde ce vrei sa faci cu ea, zice P.

Cica acum a aparut Mavic platinum care e cu 100$ mai scumpa dar mai buna zice el, mai silentioasa si are autonomie in zbor de 10% in plus.

Daca e ceva specific care te intereseaza, sa zici, sunt sigura ca omu a citit o saptamana intreaga despre, inainte sa cumpere, mai ales ca era singur acasa. Creca nici n-a dormit. :))))))

Cora_ spunea...

Drona asta mavic pro se pliaza si se face mica, mica, mai mari sunt accesoriile (2 baterii de rezerva, casca si ce mai ai acolo), dar drona in sine e tare mica odata pliata.