joi, 28 septembrie 2017

poza cu pesti

Erau atat de multe alge, ca nu puteam sa vaslesc decat la suprafata, iar cum caiacul asta e destul de slabut dpdv calitativ, zici ca vaslesc fara directie. Nu ca n-ar fi partial adevarat, stiam ca vreau sa merg intr-acolo, incercand in rastimp sa ocolesc si nu stiu ce pietre zarite in ultimul moment. Ma si vedeam cazuta in apa, cu parul padure.

Au fost niste zile foarte bune in care am profitat maxim de vremea calda, de apa limpede si timpul liber. Doar P a fost mancat la propriu de tantarii de pe mal in timp ce se juca cu drona, dar e si asta o alegere personala, aveam un cort contra tantarilor destul de mare in care a refuzat sa intre. 
Eu am ales caiacul, el tunsul ierbii. Apoi au venit la el alti baietei din vecini si s-au jucat toti cu jucaria, scarpanandu-se de tantari. :)))

Ma bate gandul sa amenajez un container ceva pe teren, pentru a putea dormi acolo, seara era tare greu sa ne desprindem de atmosfera. Bine ca ar merge si-un cort pentru inceput, daca nu mi-ar fi atat de frica de tantari si rasi (lynx) ale caror urme de pasi le-am vazut prin niste cotloane.
Pana una alta ne pregatim de iarna canadiana. Ceea ce nu stiu daca sa va doresc... :)

4 comentarii :

Blegoo spunea...

foarte frumos. Tu ești în caiac?

Cora_ spunea...

eu sunt, da. nu e clar dupa cum ma invart in cerc? :)))

Blegoo spunea...

Un filmuleț foarte drăguț.
Mie mi-ar fi frică să lopătez ca tine - în largu' lacului - sper c-aveai vestă de plutire?
Oricum, cînd te apuci de parașutism, nu mai trec p-aici.

Cora_ spunea...

Da, da, am vesta buna si testata la apa mare.
Riscul e destul de mic sa cazi din modelul asta in care esti asezat destul de jos si cu gaura mare din care iesi usor. Dar m-am gandit si eu vazand atatea alge ce-ar fi... Ar trebui sa am un fluier la gat totusi, face parte din echipamentul de baza, tre' sa-l caut ca am o trusa pe undeva. Unde ma plimb eu e vama canadiana pe apa, vin baietii cu salupa sa ma salveze cat ai zice peste. :)

N-ai citit episodul cu catamaranul pe ocean in Florida cand i s-a facut omului rau de mare?hahaha Aia da experienta, erau valuri misto si el ma anunta la un km de tarm ca pierde controlul. Bine ca m-a anuntat, zic. :)))))

Razi tu de parasutism, da' de-ala voiam sa fac la 16 ani, am plans 2 sapt degeaba sa ma lase mama in tabara de parasutism la Ploiesti (era centru national sportiv), asta e una din putinele lucruri pe care i le reprosez si azi. :)