vineri, 23 februarie 2018

sunt vagabond si sunt hoinar

nu fac doi bani de buzunar
avaramuuu
caci tatal meu e avocat
si tocmai el m-a condamnat,
avaramuuu,
aaaa  a a , avara Muuu
aaaa a a , catara Muuu!

Sau  cum a ajuns drama teacher la Bollywood.

Deci asta a fost titlul. Cam lung. Continutul articolului e scurt, ca n-avem timp. "Le simple" s-a dus la Bollywood si s-a imbracat exact ca Raj Kapoor cand s-a insurat cu fata aia, dupa ce l-a bagat la inchisoare omul ala care se presupunea ca era tac'su, ca asa e destinul unora, of, sa-i bage tac'su acolo unde n-ar intra in viata lor singuri si unde nu-s in stare sa se tie. Dar pana si murtul e mai bun decat cel viu, in cazul de fata.

PS- As fi putut sa va povestesc despre gafe majore de politica externa/economice/istorice, dar n-as sti de unde sa incep si un' sa termin. Puteti gasi asta in orice ziar. O sa zic doar ca omul simplu a tinut ieri un discurs in care a zis ca asa cum India isi aniverseaza cei nu stiu cati ani de existenta ca stat, tot asa si Canada a aniversat anul trecut 100 de ani de confederatie. Doar ca 100 de ani s-au aniversat fix acum 50 de ani, daca intelegeti unde bat.
Partea buna e ca ne prapadim de ras la ce bancuri circula pe net. Unul misto e ca n-are nevoie de frunza de artar, ca n-are ce acoperi. Nici de basca, as zice eu.

Sa ne 'veselim, deci!
Gapigeariamesomeneharisonapulitorinomatahalterahejaloilbaradbohitonaicizcllerozimohitonahiaaaaaaa
Hemehechetebehechetebahivasitemerahitepatatesateiatotidraciiiebatahamohotonahiihamerohatemejeheeee
aaaaaaaaa

4 comentarii :

nume spunea...

cine'a fost domnu´ senil care sarbatorea suta?

Cora_ spunea...

Prim ministrul Canadei care s-a invartit prin India vreo saptamana imbracat ca un papagal si care, pe langa alte gafe pe care le-a facut, a avut invitat la doua dineuri un terorist, persona non grata in India. Pe unul care a incercat sa ucida un diplomat indian aflat la o nunta in Canada, plus pe un fost ministru canadian de origine indiana. Uite aici, pe scurt. :)

https://www.youtube.com/watch?v=_1QQsQe6oDc
https://www.youtube.com/watch?v=ceu_7IvUCLY

Blegoo spunea...

Era să mă înnec cu cafeaua cînd am văzut primele poze cu indianjustin.
Băi frateee... nici nea nicu nu s-a umplut de atîta ridicol.

Singur, neajutat de nimeni, Trudeau a făcut Canada de rîsul lumii mai efectiv decît oricine altcineva în istoria țării...

Și vă mai legați de Trump?!?
Uite Trump:

https://www.youtube.com/watch?v=0oAGblSMJX4

Cora_ spunea...

:)))))))))))