vineri, 8 iunie 2018

Trotinetaaa!!!

M-am trezit dis de dimineata cu-n zumzet si cautand biata albina prinsa inauntru. Mi-a luat ceva vreme sa inteleg ca ... bolizi.
Ma dusesem aseara la magazinul de trotinele sa-mi cumpar una, ma gandesc la asta de ani buni si taman ieri a venit momentul. Roz bombon nu aveau. Nici verzi. Iar eu nu mai puteam astepta.
Domnul de la casa mi-a zis ca cineva va fi fericit. I-am confirmat ca cineva este deja.

Cu unanimitate de voturi am hotarat sa inchidem biroul azi, conform zicalei: " nu-i musai sa faci azi ce poti lasa pe maine". Dealtfel P recunoaste ca primul lucru pe care l-a invatat de la mine a fost sa inceapa toate lucrurile importante cu o pauza.
Daca pauza e suficient de mare, nu-i necesar sa te mai apuci de-o parte dintre ele.

Am plecat deci la trotinit si la cules de flori de camp, dimineata tarziu. In pauze ne-am plimbat cu caiacul cu cainele Felix care detesta apa. Ohhh, a fost cam asa...
A trebuit sa plecam pe rand apoi, sa ne tihneasca. M-am lasat dusa de valuri in singuratate, am facut poze si filmulete cu pasari.
Ce pot sa va spun e ca nuferii au inmugurit si stau sa explodeze, ii pandesc cu coada ochiului de ceva vreme. O sa va dau de veste!
Albastrul e tot acolo.

Maine si poimaine am ceva de munca, dar nu ma plang ca printre altele merg la cursul de yoga cu trotineta. Va fi foarte palpitant. :)))
Astept cu interes sa se termine cursa de Formula 1 ca sa ma pot duce pe circuit cu Veta trotineta. Am de gand sa-i schimb rulmentii si sa-i aduc ceva imbunatatiri, cativa tineri scooter-isti din urbe imi dau sugestii.
Si ca sa nu uit, am inceput sa iau Glucosamina. Genunchii elastici cu chondroitina se tin. :)))

Voi ce mai faceti?6 comentarii :

lektor spunea...

Mergi la cursul de yoga cu trotineta?! Adica o iei cu tine in bus, sau cum?

Cora_ spunea...

Cand calare cand pe jos, cand pe drum cand pe langa drum.
2km environs. :)

lektor spunea...

Esti pe acasa la sfirsitul lui iulie/inceputul lui august? Dau o putine cu o maudite cui are pofta :)

Cora_ spunea...

Ar trebui sa fiu, da. Ar fi prima poutine, hahah, chiar i-am promis dentistului si asistentei lui ca mananc in vara asta, mi-au zis ca nu-s adevarata canadianca pana nu mananc una. Berea o dau eu. :)))

Cora_ spunea...

Tu poti sa servesti peste. Cu piure, looool.

lektor spunea...

Meatloaf cu somon :)