miercuri, 20 martie 2019

Am invins!

Am ajuns la Montréal dinspre Miami duminica seara, cu catel si cu purcel. Purcelul e pisica in cazul de fata. Drumul cu ei liberi in masina timp de trei zile e un vis, am dezvoltat un intreg ritual care ne face calatoria chiar placuta tuturor. Nu puteti crede cum niste animale stiu exact ce urmeaza si asteapta sa ajungem seara la hotel sau in final acasa. Si cum odata ajunsi se duc care incotro sa-si verifice posesiunile, adica teritoriile, inainte de toate.

Eu am ajuns la fix pentru sedinta de consiliu de la primarie de luni seara, adica aseara. Bine, totul a fost calculat, totusi.
Trebuia sa fiu acolo sa-i vad cum voteaza ca mieii ca sa ne dea inapoi ce-au vrut sa ne fure.
Asadar revenirea la zonajul initial al parcului nostru a avut loc cu unanimitate de voturi, doamnelor si domnilor!
Am salvat astfel 150 de arbori maturi si de esenta rara unii dintre ei, iar acum vrem sa ne ocupam de intretinerea parcului padure si incercam chiar sa-l transformam in zona protejata, asa sa ne ajute sfantul FB si celelalte situri de socializare care ne-au mai ajutat sa ne organizam.

Am uitat zecile de ore muncite si nervii tocati, sunt mandra de mine si de cei sapte magnifici cu care am format echipa de soc pana la final.
In final am reusit sa strangem 2129 de semnaturi de la persoane apte de a vota - din 20 000 locuitori ai urbei (incluzand aici si minorii), ceea ce nu-i rau, nu-i asa?


                                        
       

                                       

3 comentarii :

vio spunea...

Bravo, Cora_, felicitări sincere!
Dragii de ei la vot, mielușeii! Haha.
Tre să fie adorabil să călătorești cu cățel și purcel, ai poze? :)

Cora_ spunea...

merci! ha ha, uite pozele. Sa ne vezi cum dormim la hotel...

vio spunea...

cît de drăguți! mersi frumos! :*