luni, 4 martie 2019

drama teacher's coup

Unii ar zice ca e scandal in Canada. Eu zic ca nu e nimic nou, ci acelasi scandal, doar ca unii nu-l vedeau fara desen. Sunt sigura ca exista chiar si acum din aceia pentru care scandalul nu e inca evident. Caci asa cum va spuneam, ne plac baietii de stanga care lacrimeaza umanitar in timp ce se pisa pe noi de sus.
E drept ca cele 600 milioane de dolari date mass-mediei din buzunarul nostru ca sa ne informeze corect au ajutat la informare.
Dar eu incep sa ma satur de socialism si de istorii cu prosti. Nu credeam c-o s-o spun, dar cred ca pana si Ponta ar fi mai bun ca pm. Daca se grabeste, ar avea timp sa emigreze in Canada si sa candideze peste 4 ani. Fara gluma insa, nu cred ca rezist psihic la inca o runda cu Trudeau.

Incep sa ma gandesc serios incotri s-o apuc. Delaware sau Florida? Iar daca n-o fi si n-o fi (stim ca-ti trebuie anumite calitati pentru a emigra in SUA), parca nici in Panama n-ar fi rau. Dar cica tre' sa urci in altitudine ca sa nu te manance tantarii.

N-am chef sa povestesc toata isprava, dar dupa ce si-a presat timp de luni bune propria ministra a justitiei ca sa intervina intr-o cauza criminala in favoarea unei companii private (ministra justitiei independente, da?) si femeia a refuzat repetat, feministul lui peste prajit a dat-o afara din functie. Acum comenteaza ca n-avea ea experienta necesara sa inteleaga nuanta interventiei lui. Mda, poate din cauza ca e femeie, bai feministule? Meriti un pantof in gura! Cu toc! :)))

Dupa depozitia fostei ministre, vitelul a declarat in conferinta de presa: "sunt in total dezacord cu tot ceea ce a declarat". Intrebat cateva minute mai tarziu daca aceasta mai poate face parte din "caucus-ul liberal", a raspuns senin: "Va dati seama ca nu am avut timp sa ascult toata depozitia, dupa ce o voi face, voi lua o decizie".
Mda!
Niciun comentariu :