joi, 31 octombrie 2019

Hallows

Ieri se anunta ploaie si vant pentru azi la starea vremii.
Asadar parintii grijulii au facut cerere la primarie sa amane Halloween-ul pentru maine, adica vineri. Erau panicati toti pe FB ca primaria nu le raspunsese dupa 2,3 ore de la cerere. Apoi primaria le-a raspuns si l-a amanat. Jur! Desi nu stiu ce inseamna amanarea. E ca si cand primaria amana Craciunul. Da, il amana, si? :)

Intre timp vantul s-a contramandat, nu mai bate azi ci maine. In rafale. Acum e panica pe FB daca sa treaca totusi asta seara, tinand cont ca maine e si frig.
Eu am aprins luminile, am incropit o stafie strangulata si fara cap pe care am pus-o in fereastra si astept copiii cu bomboane.
Voi fi darnica cu cei curajosi care trec azi. Maine mai vedem.

Dar propun ca pentru la anul sau cand se mai intampla "cataclisme" de genul ploii sa fim noi cei care ne deplasam cu bomboane la domiciliul celor cu copii. Ne dau adresa si noi ne ducem. Simplu!
Nu de-alta, dar sa-i ferim total de pericol. Desi ma intreb sincer daca despre copii era vorba de fapt sau mai degraba parintilor le era lene sa se plimbe prin ploaie. Intre noi fie vorba, voi ati vazut copil speriat de ploaie sau de frig cand e vorba de bomboane? Eu nu! :)

LE (ziua cu pricina): Dupa o zi cu vant teribil, pomi cazuti si pana de curent de 6,7 ore, s-au mai linistit lucrurile si iaca mascatii cu nasurile rosii de frig. Unii dintre ei sunt atat de mici ca reusesc sa priveasca fara dificultate pe fereastra de jos a usii exact pe unde priveste si cainele.

Pana la urma amanarea a functionat, cine-ar fi crezut? Ai zice ca-s japonezi astia, asa s-au conformat. Bine ca a si plouat rau aseara, nu i-ai fi urnit pe parinti nici batuti. Asta seara pana si parintii s-au costumat, mai ales cei foarte tineri si barbati.
Fantoma mea fara cap dar cu palarie a atras lumea, i-am suspendat palaria de galerie, apoi partea din spate de un scaun pe care-l pot misca usor, deci palaria se misca si ea.
Plus ca perdeaua de alaturi se misca aleatoriu cand porneste centrala, fiind situata exact deasupra gurii pe unde e impins aerul cald.

Azi toata ziua am crezut ca e P la fereasta, de cate ori vedeam stafia, mai mai sa-i vorbesc. Macar nu-s doar eu nebuna, si lui i s-a intamplat la fel.
Si mi-au mai ramas doar cateva bomboane (de cioco), maine le mananc pe toate. :)))
Niciun comentariu :