duminică, 15 noiembrie 2020

Karma police

 Am pus acum doua zile pe FB un video cu Candace Owens in care explica in acelasi stil haios de ce Biden nu e inca presedintele ales al SUA, in ciuda declaratiilor presei "mainstream" si a FB care incearca sa cenzureze tot.

Nu stiu cata lume s-a uitat la video, probabil mai nimeni, l-am pus ca de obicei ca sa-i fac trafic, oricum cei din lista mea care-s interesati de actualitate stiu de unde s-o ia.

Primesc azi un mesaj pe FB in care mi se atrage atentia ca "independents fact checkers" - aka politia internetului aka niste pulifrici cu ifose - au stabilit ca sunt inexactitati in postare si ca-mi pun eticheta la ea.

Moamaaa, m-ati spart, vorba lu' varu-meu. Aveam eu un var cam diliu, il am si-acum din fericire e viu si nevatamat, da' acum pare ok comparat cu cei din jur. 

Deci da, moammma ce m-ati spart cu eticheta asta, bueiii, sunteti tari! Adica au stabilit ei ca gata, Joe e presedinte. 

Bine ma, e presedintele vostru, daca credeti ca asta are vreo importanta.


Asa ca dragilor, astia de mai cochettai cu socialismu' p'acilea, fiti atenti la ce va doriti, ca s-ar putea sa vi se implineasca. 

Caci vorba poetului: "... cavalerii de la Malta, papa cu-a lui 3 mascutze, puse una peste alta..." o sa ajungem toti. Cica-s unii prin Franta care propun purtarea mastii acasa, hahaha, ce misto. Pentru aia care mai au cap, evident.


Niciun comentariu :